4 portioner
- 1/2 tsk smör till formen
- 2-3 röda äpplen i skivor
- malen kanel
- ca 2 dl Renée Voltaires granola med russin och hasselnötter
- 1 dl riven kokos
- 1-2 msk agave
Sätt ugnen på 200 grader. Ta fram en ugnsfast form storlek mindre. Smörj formen med lite smör. Bred ut ett tunt lager granola i botten. Skiva äpplen och lägg på granolan, dofta över kanel och fördela slutligen resten av granolan varvat med riven kokos på äppelskivorna. Ringla agave på toppen och ställ in i ugnen i 10-12 minuter eller tills kakan fått en fin gyllenbrun färg. Servera med en klick ekologisk vaniljglass eller vaniljkesella.
Men, men.. Hur har jag kunnat missa att du är tillbaka. TOTAL
LYCKA! ÄNTLIGEN. Åh du ska veta att jag saknat dina recept. TJOHO.
Nu ska jag gotta ner mig i allt som du skrivit. TACK. Det gjorde
min dag.
Sandra: Och du gjorde just min : )))) Välkommen tillbaka!!
Åh, det här verkar galet gott, det måste jag testa snarast.
Josefine: Det är galet gott. Och perfekt i skuggan med iste och vaniljkesella. Eller glass : )
Hej! Hittade precis din blogg och dina recept verkar helt
fantastiska! Min enda fråga är var du hittar dina
“specialingredienser”? Som t ex granolan du nämner här, och agave?
Tack för en bra blogg. :)
Erica: Granolan finns bl.a på Ica Maxi under Rene Voltaires produktsortiment. Agave finns på välsorterade hälsobutiker och om du inte hittar det går det också bra med honung eller 100% lönnsirap. Hoppas att du hittar : )