4 portioner
- 8 st kokta klyftade färskpotatisar
- 4 msk olivolja
- 2 tsk hackad grön färsk chilifrukt
- 1/2 dl hackade pistaschnötter
- 1 pressad vitlöksklyfta
- 1/2 dl färsk hackad koriander
- 1 krm salt
- 50 g riven parmesan
- 4 dl kräftstjärtar i lag, avrunna
- 2 mogna mangos i tunna skivor
- 4 msk kokos
- 4 dl finstrimlad salladskål
Koka potatisen med skalet kvar. Låt den kallna. Mixa med mixerstav i hop olivolja, chili, nötter, vitlök, koriander, salt och parmesan. Vänd ner massan i den kokta, kalla klyftade potatisen och blanda väl. Häll av kräftstjärtarna och rör ner dem. Tillsätt sist tunt skivad mango, kokosen och strimlad salladskål och vänd runt.
Det här receptet är helt gudomligt! Min man älskar det och de
gäster jag har bjudit salladen på har bett om att få receptet.