4 portioner 

  • 8 st kokta klyftade färskpotatisar
  • 4 msk olivolja
  • 2 tsk hackad grön färsk chilifrukt
  • 1/2 dl hackade pistaschnötter
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1/2 dl färsk hackad koriander 
  • 1 krm salt 
  • 50 g riven parmesan
  • 4 dl kräftstjärtar i lag, avrunna
  • 2 mogna mangos i tunna skivor
  • 4 msk kokos
  • 4 dl finstrimlad salladskål

Koka potatisen med skalet kvar. Låt den kallna. Mixa med mixerstav i hop olivolja, chili, nötter, vitlök, koriander, salt och parmesan. Vänd ner massan i den kokta, kalla klyftade potatisen och blanda väl. Häll av kräftstjärtarna och rör ner dem. Tillsätt sist tunt skivad mango, kokosen och strimlad salladskål och vänd runt.

1 kommentar


therese [16 August 2010, 16:08]

Det här receptet är helt gudomligt! Min man älskar det och de
gäster jag har bjudit salladen på har bett om att få receptet.