2 portioner

  • 2 st laxfiléer
  • mineralsalt och vitpeppar
  • ca120 g hampaspaghetti (okokt)
  • 2 msk aubergineröra (Ridderheims)
  • 2 rejäla nypor babyspenat
  • 1 ask gula körsbärstomater

Sätt ugnen på 175 grader. Krydda och stek laxfiléerna i en ugnsfast form ca 20 minuter. Koka hampaspaghettin enligt anvisningen på förpackningen och spola den sedan kall i en sil. Lägg i en bunke och vänd runt med aubergineröra, babyspenat och småtomater. Servera med varm lax.

1 kommentar


Katariina [28 January 2008, 21:01]

Detta var jättegott! Hittade inte aubergineröra på ICA, så jag fick nöja mig med “auberginepesto”. Du hade säkert en tanke bakom allt detta, men jag hade en halv avokado i salladen. Misstänker att det blev lite för mycket “nyttiga fetter”, men jag älskar avokado! =)