4 portioner

  • 4 dl quinoaflingor
  • 1 liter vatten
  • 1 tsk salt
  • 1 bit färsk, riven ingefära
  • 1 skivat päron
  • 4 msk hackade hasselnötter
  • sojamjölk

Häll flingor, vatten och salt i en kastrull. Koka ca 5 minuter. Servera med färsk, riven ingefära, skivat päron, hackade hasselnötter och sojamjölk.

Om detta recept innehåller havre, nakenhavre eller fiberhavregryn kan man som glutenintolerant istället välja Sempers 100% rena havregryn.

5 kommentarer


maria r [13 October 2006, 20:10]

Detta blir min frukost imorgon :)
Om jag kan låta bli att äta av höstmüslin vill säga. Den är gorgeous.

Hälsningar Maria R

josefine=) [12 October 2008, 22:10]

Hej! tack för en underbart inspirerande sida! har en liten fråga kring quinoa, går det att göra gröt på vanlig kokt quinoa, hur mkt är en portion då och hur gör man?

josefine=) [12 October 2008, 22:10]

glömde skriva:
tack på förhand!
hälsningar Josefine

Nina Ahlm [13 October 2008, 07:10]

josefine: Testa den här sökningen: http://www.nlife.se/?s=kokt+quinoa+gr%F6t

josefine=) [15 October 2008, 21:10]

tack så mycket det ska jag testa! MUMS=)