4 portioner
- 4 dl quinoaflingor
- 1 liter vatten
- 1 tsk salt
- 1 bit färsk, riven ingefära
- 1 skivat päron
- 4 msk hackade hasselnötter
- sojamjölk
Häll flingor, vatten och salt i en kastrull. Koka ca 5 minuter. Servera med färsk, riven ingefära, skivat päron, hackade hasselnötter och sojamjölk.
Om detta recept innehåller havre, nakenhavre eller fiberhavregryn kan man som glutenintolerant istället välja Sempers 100% rena havregryn.
Detta blir min frukost imorgon :)
Om jag kan låta bli att äta av höstmüslin vill säga. Den är gorgeous.
Hälsningar Maria R
Hej! tack för en underbart inspirerande sida! har en liten fråga kring quinoa, går det att göra gröt på vanlig kokt quinoa, hur mkt är en portion då och hur gör man?
glömde skriva:
tack på förhand!
hälsningar Josefine
josefine: Testa den här sökningen: http://www.nlife.se/?s=kokt+quinoa+gr%F6t
tack så mycket det ska jag testa! MUMS=)