Päron & Vaniljyoghurt med Kanel & Fikon
1 portion
- 2 päron i skivor
- ½ dl kesella vanilj
- ½ dl mild lättyoghurt naturell 0,5% fetthalt
- 2 tsk malen kanel
- 1 msk hackat torkat fikon
Blanda kesella vanilj med yoghurten och smaksätt med kanel. Skiva päronen och tryck ner dem i vaniljyoghurten. Toppa med hackat torkat fikon och servera.
Melonsallad med Kokos, Passionsfrukt & Jordgubbskesella
1 portion
- 1 dl tärnad vattenmelon
- 1 dl tärnad galiamelon
- 2 msk rostad kokos (Rosta riven kokos i torr het panna till fin färg)
- 1 passionsfrukt
- 4 msk jordgubbskesella
Blanda melon med urgröpad passionsfrukt och kokos i en liten skål. Servera med en klick jordgubbskesella.
Grön Miniwrap med Kalkon & Äpple
1 portion
- 1 fullkornstortillabröd ca 30g
- 3 msk hummus
- 1 äpple, skivat
- 1 näve ruccola
- 4 tunna skivor kalkon
Bred hummus på brödet. Lägg på skivat äpple, kalkon och ruccola. Vik in kanterna till ett paket. Servera.
Persikor med Hallon, Mandel & Creme Fraiche
1 portion
- 2 halvor konserverad persika
- 1 dl frysta hallon, tinade eller färska
- 1 dl minifraiche
- 2 grovt hackade naturella mandlar
Rårör hallonen grovt med mini fraiche i en bunke med en gaffel. Servera hallonfraichen till persikohalvorna och toppa med hackad mandel
nLifes veckomeny
Den här sidan är en del av nLifes veckomeny vecka 2. Läs mer om veckomenyn.