4 portioner
- 4 kycklingfiléer
- 1 msk olivolja
- 1 brk lätt kokosmjölk
- 1 purjolök
- 3 röda paprikor
- 1-2 msk röd currypasta
- 4 msk grönsaksfond
- 1 brk mini fraiche 5 % fetthalt
Bryn kycklingen hel eller i strimlor. Tillsätt strimlad purjo och paprika och bryn ett par minuter till. Häll på kokosmjölk, creme fraiche, fond och currypasta och låt puttra ca 15 minuter. Servera med ris eller potatis och mycket grönt.
Om detta recept innehåller havre, nakenhavre eller fiberhavregryn kan man som glutenintolerant istället välja Sempers 100% rena havregryn.
Ett underbart gott recept som jag bjudit många av mina vänner på.
Alla är lika lyriska över det!
Hej
testade detta recept igår men det blev väldigt salt, jag saltade bara när jag brynde kycklingen, är det currypastan som e salt i sig eller?
annars var den jättegod""!! Mvh Tess
Det är väl kanske fonden som bidrog till sältan?
Therese: Fonden bidrar med sälta och därför är det bra att alltid börja med att smaka av först, när man använder fond, och bara salta om man tycker det behövs efter det.
Tack så mkt, jag hällde nog på lite för mkt fond nu när jag tänker efter!
ska passa mig med den :)
Mvh Therese
Tackar för det här receptet, den här grytan är verkligen fantastisk!
Så enkelt! Så gott! Till och med en latmask som jag fixade det :-)
Yummi !
Smarrigt ! Perfekt vid första försöket !
trädgårdsmästaren o blomman