2 portioner

  • 2 grillade eller stekta kycklingfiléer
  • 6 dl blandad sallad t.ex ruccola, babyspenat, röda mangoldskott, ärtskott
  • 70 g tärnad fårost
  • 1 ask kocktailtomater
  • 1/2 liten galiamelon
  • 1 bit gurka, tärnad
  • 1/2 pressad lime
  • 2 msk olivolja
  • grovmalen svartpeppar, havssalt
  • 2 msk hampafrön/sesamfrön/pumpafrön

Blanda alla ingredienser till salladen med pressad lime, olivolja, svartpeppar, salt och sesamfrön. Servera med grillad eller stekt kycklingfilé

Om detta recept innehåller havre, nakenhavre eller fiberhavregryn kan man som glutenintolerant istället välja Sempers 100% rena havregryn.

1 kommentar


AnnaG [23 October 2008, 15:10]

Hej Nina!

Sidan har verkligen fått sig ett lyft, riktigt snyggt!
Tack för att du inspirerar och delar med dig. =)

Här blir det mumsig sallad på svartabönor ikväll.

Många varma grattiskramar i efterskott!
Anna