4 portioner

  • 4 tinade eller färska kycklingfiléer
  • 2 msk olivolja
  • 1 brk lätt kokosmjölk
  • 3 msk hönsfond
  • 3 tsk röd currypasta
  • 1 röd paprika, strimlad
  • 1 gul paprika, strimlad
  • 1 dl strimlad vitkål
  • 1 dl strimlade morötter
  • 1 dl strimlad purjolök

Strimla paprikor, purjo,vitkål och morot och fräs i oljan, i en panna ett par minuter. Häll på kokosmjölken och tillsätt fond samt currypasta. Låt puttra i hop med grönsakerna på medelvärme en kort stund. Strimla kycklingfiléerna och lägg ner dem i kokosmjölken och låt allt puttra på medelvärme i ca 20 minuter. Smaka av med eventuellt mer currypasta och eller fond. Servera med ris.

Om detta recept innehåller havre, nakenhavre eller fiberhavregryn kan man som glutenintolerant istället välja Sempers 100% rena havregryn.

1 kommentar


Molly [22 October 2008, 18:10]

gjorde den här med quornbitar och den smakade så gott. alla tog mkt av den :)