2 portioner

  • 4 dl valfri strimlad sallad
  • 200 g rökt kalkon, strimlad och brynt
  • 100 g tärnad feta light
  • 10 färska små champinjoner, klyftade och brynta
  • 2 kvistar färsk basilika, strimlad
  • 6 st kärnfria svarta oliver
  • 1/2 tärnad avokado
  • 1 dl klyftade kocktailtomater
  • 2 msk grovt hackade cashewnötter

Strimla sallad och kalkon. Bryn kalkonen lätt i medelvarm panna. Ställ åt sidan och låt svalna. Tärna fetaosten, klyfta och bryn svampen, strimla basilikan, tärna avokadon, klyfta tomaterna och grovhacka cashewnötterna. Vänd runt alla ingredienser i en bunke. Lägg upp på fat, toppa med oliver och servera med nybakt bröd.

Om detta recept innehåller havre, nakenhavre eller fiberhavregryn kan man som glutenintolerant istället välja Sempers 100% rena havregryn.

1 kommentar


Stella. [09 October 2008, 16:10]