2 portioner
- 4 dl valfri strimlad sallad
- 200 g rökt kalkon, strimlad och brynt
- 100 g tärnad feta light
- 10 färska små champinjoner, klyftade och brynta
- 2 kvistar färsk basilika, strimlad
- 6 st kärnfria svarta oliver
- 1/2 tärnad avokado
- 1 dl klyftade kocktailtomater
- 2 msk grovt hackade cashewnötter
Strimla sallad och kalkon. Bryn kalkonen lätt i medelvarm panna. Ställ åt sidan och låt svalna. Tärna fetaosten, klyfta och bryn svampen, strimla basilikan, tärna avokadon, klyfta tomaterna och grovhacka cashewnötterna. Vänd runt alla ingredienser i en bunke. Lägg upp på fat, toppa med oliver och servera med nybakt bröd.
Om detta recept innehåller havre, nakenhavre eller fiberhavregryn kan man som glutenintolerant istället välja Sempers 100% rena havregryn.
mums!
http://fastfrusen.bloggsida.se