ca 6 biffar
- 500 g nötfärs max 10% fetthalt
- 1 röd/gul lök, finhackad
- 200 g apetina feta 3% tärnad i brk
- 1 dl soltorkade tomater i olja, avrunna och strimlade
- salt & peppar
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda färsen med hackad lök, tärnad feta, strimlad soltorkad tomat och salt och peppar. Forma till biffar och lägg i en ugnsäker form. Sätt in i ugen i 20 minuter. Gott med mandelpotatis och vitlöksyoghurt.
Om detta recept innehåller havre, nakenhavre eller fiberhavregryn kan man som glutenintolerant istället välja Sempers 100% rena havregryn.
hej nina! först och främst tack för en mycket inspirerande sida! Sedan har jag ett problem med att hitta fetaosten till receptet. Jag hittar apetina tärnad 3% i burk men det är ju bara komjölk den är gjord av. Är det den du ändå menar med apetina feta 3%? Ha det bra!
MVH Elin