2 portioner

  • ca 250 g kokt kall färskpotatis
  • 1 rödlök
  • 8 små cornichonger
  • 1/2 dl finhackad dill
  • 2 morötter
  • 1 msk kapris
  • 1 dl tärnad gurka
  • 1 dl minifraiche
  • 2 tsk dijonsenap
  • havssalt och nymalen svartpeppar

Koka potatisen och låt den kallna i kyl. Finhacka rödlök, cornichonger och dill. Skala och riv morötterna grovt. Blanda allt, inklusive tärnad potatis, i en bunke med kapris, tärnad gurka, minifraiche och dijonsenap. Smaka av med salt och peppar.

Om detta recept innehåller havre, nakenhavre eller fiberhavregryn kan man som glutenintolerant istället välja Sempers 100% rena havregryn.

1 kommentar


Catty [05 August 2008, 09:08]

Detta verkar supergott :) Ska testas :)